Ontspannen en positief in het leven staan

Ontspanning is geen luxe maar noodzaak

“Al tijdens de eerste behandeling merkte ik dat de bal in mijn buik oploste”

hier nog een titel

Jij hebt last van stressgerichte klachten en wil daar iets aan doen, op een ontspannende manier. Je merkt dat de balans tussen spanning en ontspanning naar de verkeerde kant uit slaat. Dat kan een opgejaagd gevoel geven, maar ook gespannen en daardoor pijnlijke spieren en je kunt ook minder goed slapen. En je wilt niet aldoor pijnstillers daarvoor nemen.

| Je bent niet de enige

Ik heb in de loop der jaren gezien dat wij vaak geen inzicht hebben in wat teveel stress met je kan doen. Wij zijn het een beetje verleerd om te luisteren naar signalen van ons lichaam. Meestal komen ze op het verkeerde tijdstip en willen we ze niet horen. Negatieve gevoelens willen we het liefst vermijden en onderdrukken. “Druk” zijn vinden we normaal en kan nou eenmaal niet anders is de gedachte.

stress
voetreflexologie Gouda

Het kan ook anders..

Veel spanning waar je je misschien niet eens bewust van bent, sla je daardoor op in je lichaam. Dat kan op den duur klachten geven. Je bent erop gebouwd om spanning aan te kunnen, maar niet als die maar blijft voortduren.

Dat merk je als je een voetreflex of gezichtsreflex behandeling ondergaat en de diep ontspannende werking ervaart. Een voetreflex of gezichtsreflex behandeling is de eerste aanzet om je bewust te worden van die spanning, omdat je dan merkt dat je je ook anders kunt voelen. Bovendien bevordert de behandeling de doorbloeding van al je weefsels, zoals spieren en organen. Dat is goed voor je. Pijnklachten kunnen daardoor verminderen. Dat geeft ruimte en rust, zowel in je lijf als je hoofd.

Wat gaan we doen?

Een serie reflexzonebehandelingen, waarin ik jouw voeten of gezicht masseer. Daarnaast kijken we ook kritisch naar je leefstijl. Welke leefgewoontes en gedachten heb je eigenlijk en welke invloed hebben ze? Kloppen ze wel? Samen nemen we ze door en kijken we waar je tegenaan loopt. Ook krijg je uitleg hoe ons zenuwstelsel werkt en wat het belang is van een goede balans tussen spanning en ontspanning. Zo krijg je meer inzicht hoe je zelf kunt bijdragen aan je eigen welzijn, waardoor je klachten blijvend verminderen.

Dit mag jij verwachten

Wat kun je verwachten?

Hierna bla blba

Hoeveel behandelingen nodig zijn, hangt van de klachten af. Veel mensen komen regelmatig terug voor ‘onderhoud’.  Lees meer over reflexzonetherapie.

De eerste reflexzonebehandeling, inclusief intakegesprek, waarin we uitstippelen wat voor jou het beste pad is, bedraagt

EUR 75,00.

Vervolgbehandelingen bedragen EUR 60,00.